Ana SayfaOyunShelter 2 Mountains Sistem Gereksinimleri

Shelter 2 Mountains Sistem Gereksinimleri

Shelter 2 ek paketi olarak piyasaya sürülen Shelter 2 Mountains oldukça ilginç bir oyun. İlginç diyoruz çünkü oyunda bir vaşak ile vahşi doğada hayatta kalmaya çalışıyoruz. Bunun için öncelikli hedefimiz ise yavrularımızı korumak ve avlanarak onların karınlarını doyurabilmek. Tabi vahşi doğada olduğumuzdan dolayı avlanırken aynı anda av da olabilirsiniz.

Grafiklerin çok güzel olmadığını belirtmeliyiz. Kendine özgü bir doku yapısına sahip olan oyunda her şeyi kare kare görüyorsunuz. Bunun tek iyi yanı ise Shelter 2 Mountains Sistem Gereksinimleri ile istenilen donanımların düşük modeller olması.

Oyunda en çok kontrol etmeniz gereken şey stamina barı oluyor. Çünkü avlanırken bu bar biterse artık koşamıyorsunuz. Aynı zamanda sizi avlamak isteyenlerden de kaçarken bu bara dikkat etmeniz gerekiyor. Av sırasında farenin sağ tuşuna basarak av moduna geçmiş oluyorsunuz. Bu mod ile avlarınızı çok kolay bir şekilde görebilirsiniz.

Shelter 2 Mountains’ye ilk girdiğinizde 4 tane yavrunuzun olduğunu göreceksiniz. Bu yavrular zamanla büyüyor ve bir süre sonrada gidiyorlar. Fakat oyunda yapılabilecek çok fazla bir şey yok ve bu nedenle bir süre sonra sıkılabilirsiniz. Sürekli oradan oraya koşturup avcılık yapmak dışında pek bir seçeneğiniz olmuyor.

Shelter 2 Mountains Sistem Gereksinimleri oyunculardan en az Nvidia GeForce 240 GT / Radeon HD 6570 ekran kartı modellerini istiyor. Yüksek detaylarda oynayabilmeniz için ise herhangi bir bilgi bulunmuyor çünkü önerilen gereksinimler verilmemiş. İşlemcide ise Intel Core 2 Duo E4500 @ 2.2GHz / AMD Athlon 64 X2 5600+ @ 2.8 GHz modellerine veya üzerine sahip olmanız yeterli görülmüş.

[ads1]

Minimum Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows XP (SP2)
  • İşlemci: Intel Core 2 Duo E4500 @ 2.2GHz / AMD Athlon 64 X2 5600+ @ 2.8 GHz
  • Bellek: 2 GB
  • Gerekli boş disk alanı: 2 GB
  • Ekran Kartı: (1 GB) Nvidia GeForce 240 GT / Radeon HD 6570
  • DirectX: 9

BENZER MAKALELER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ

EN SON EKLENENLER