Ana SayfaOyunCompany of Heroes 2: The British Forces Sistem Gereksinimleri

Company of Heroes 2: The British Forces Sistem Gereksinimleri

Company of Heroes 2 oyununa multiplayer ek paketi olarak çıkan Company of Heroes 2: The British Forces daha çok profesyonel oyunculara hitap ediyor. Çünkü geliştirilen ve yeni eklenen özellikleri ile mükemmel bir çok oyunculu mod oluşturulmuş durumda. Fakat yine de yeni başlayan kişiler için bir standalone moduna da yer verilmiş. Sözü fazla uzatmadan sizlere asıl oyun hakkında biraz bilgi vermek istiyorum. Company of Heroes 2: The British Forces Sistem Gereksinimleri bilgilerine her zaman olduğu gibi sayfa sonunda yer vereceğiz.

Company of Heroes 2, 1941 yılında yani ikinci dünya savaşı zamanını konu alıyor. Rusya ile Almanya arasında geçen savaşta biz Rusya tarafında yer alıyoruz. Ülkemize saldıran Almanyayı durdurmak ise asıl görevimizi oluşturuyor. Oyundaki karakterimiz ise deneyimli bir komutan ve orduları bu komutan ile yönetiyoruz. Oyunun ilk bölümünün başında sorguya çekiliyoruz ve geçmiş savaş anıları tekrardan gözümüzde canlanıyor.
Company of Heroes zaten ilk oyunu ile adını efsane yapımlar içerisine yazdırmayı başarmıştı. Şimdi ise yepyeni grafikleri ve oynanış mekanikleri ile farklı bir boyuta taşınan Company of Heroes 2’den sonra yeni ek paket Company of Heroes 2: The British Forces ile tekrardan bizleri ekran başına kilitlemeyi başarmış durumda.

Özellikle yenilenen grafikler deyip geçmemek lazım çünkü bu alanda büyük bir devrim yapılmış gibi duruyor. Oyunda tamamen farklı ve yeni nesil bir grafik motoru kullanılmış ve her bir efekt inanılmaz derecede gerçekçi yapılmış. Patlamalardan şehirlerin ve her bir birimin piyade detaylarına hatta kar fırtınalarına ve kara batan askerlere kadar grafik konusu üzerine titizlikle durulmuş. Sonuç olarak ise ortaya mükemmel bir şaheser çıkmış.
Oyun motorunun değişmesi pek çok yeniliği de beraberinde getirmiş. Örneğin binalara ateş ettiğinizde yıkılabiliyorlar. Yada askeri araçlarınız patladığında parçalarının ve etraftaki objelerin dağıldıklarını görebiliyorsunuz. Yani ekranda gördüğünüz hemen hemen her şey ayrı bir obje ve tüm objeler dinamik bir yapıya sahip. Bu da tankı alıp ağaçları devirebilmeniz duvarları yıkıp üzerinden geçebilmeniz anlamına geliyor. Tabi bu durum oyunu sistem gereksinimleri yönünden ilk oyuna göre epey bir artırmıştı. Company of Heroes 2: The British Forces Sistem Gereksinimleri ise asıl oyuna oranla daha da yükselmiş durumda.

Company of Heroes 2 Sistem Gereksinimleri

[ads1]

Minimum Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows Vista (32-Bit)
  • İşlemci: Intel Core2 Duo @2 GHz
  • Bellek: 2 GB
  • Gerekli boş disk alanı: 30 GB
  • Ekran Kartı: (512MB) GeForce 8800 GT / Radeon HD 2900XT
  • DirectX: 10

[ads2]

Önerilen Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows 7 (64-Bit)
  • İşlemci: Intel Core i5 @3 GHz
  • Bellek: 4 GB
  • Gerekli boş disk alanı: 30 GB
  • Ekran kartı: (1024 MB) GeForce GTX 470 / Radeon HD 5850
  • DirectX: 11

NOT: Oyunun açılabilmesi için internet bağlantısı gereklidir.

BENZER MAKALELER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ

EN SON EKLENENLER