Ana SayfaOyunPortal Stories: Mel Sistem Gereksinimleri

Portal Stories: Mel Sistem Gereksinimleri

Portal Stories: Mel Sistem Gereksinimleri pek çok bilgisayarın açabileceği türden oldukça uygun bilgileri bizlere gösteriyor. İstenilen gereksinimlere geçmeden önce sizlere biraz oyunu tanıtalım.

Portal 2 oyununa mod olarak çıkan Portal Stories: Mel yine aynı mekanlarda geçse de asıl oyunun devamı niteliğinde bir hikaye barındırmıyor. Tamamen ücretsiz olan oyun sadece 8 kişilik bağımsız bir ekip tarafından geliştirilmiş. Fakat oyunun ücretsiz olması direk indirebileceğiniz anlamına gelmiyor. Mod olmasından dolayı Portal 2 oyununa sahip olmanız gerekiyor.

Senaryo olarak Half Life’a oldukça benzeyen Portal Stories: Mel’e başladığınızda tren ile bir araştırma tesisine giriyorsunuz. Kısa bir süre sonra da bir patlama yaşamıyor ve her yer birbirine giriyor. Mel isimli karakterimiz ile elimize geçen Portal silahını kullanarak karşımıza çıkan bulmacaları çözerek yolumuza devam ediyoruz.

Grafiksel anlamda oyun Portal 2 ile birebir aynı görünüyor. Portal Stories: Mel Sistem Gereksinimleri içerisinde en düşük ATI Radeon 2400 or higher / NVIDIA 8600M or higher / Intel HD Graphics 3000 ekran kartı modelleri yazılmış. Bu kartların orta/düşük seviye kartlar olduğunu biliyoruz. Yani bu sistem gereksinimleri ile oyunu eski bilgisayarlarda bile açabilirsiniz.

[ads1]

Minimum Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8.1
  • İşlemci: Intel Pentium 4 @3.0 GHz / Intel Dual Core 2.0 / AMD 64 X2
  • Bellek: 2 GB
  • Gerekli boş disk alanı: 9 GB
  • Ekran Kartı: ATI Radeon 2400 / NVIDIA 8600M / Intel HD Graphics 3000
  • DirectX: 9

BENZER MAKALELER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ

EN SON EKLENENLER