Ana SayfaOyunInfinifactory Sistem Gereksinimleri

Infinifactory Sistem Gereksinimleri

Haziran ayı içerisinde çıkan Infinifactory isimli bu ilginç oyunda kendi fabrikamızı kuruyoruz. Sandbox türünde olan bu yapım aynı zamanda bir Puzzle oyunu. Zachtronics tarafından geliştirilen oyunda karakterimiz uzaylılar tarafından kaçırılarak bir fabrika kurmaya zorlanıyor. Hain planları için bizleri bir şeyler üretmeye zorlayan uzaylılar eğer başarısız olursak bizi öldürüyorlar.

Grafik olarak bizleri oldukça memnun bırakan Infinifactory bu yönü ile oldukça başarılı olmuş. Zaten basit ama zekice tasarlanan oyundaki esas hedef görsellik değil eğlence olduğundan Infinifactory Sistem Gereksinimleri bilgileri ikinci planda kalıyor. Hatta kontrol etmenize bile gerek olmadığını söyleyebiliriz.

3 boyutlu kutuları hammadde olarak kullandığımız oyunda bu kutuları istediğimiz şekilde işleyebiliyoruz. Her bölümü geçtiğimizde bize yeni bir görev veriliyor ve bu görevler her defasında biraz daha zorlaşıyor. Görevleri tamamladığınızda bir süre sonra uzaylıların yurdunda terk edilmiş bir yere geliyorsunuz ve buradaki görevleri de tamamlayarak evinize ulaşmaya çalışıyorsunuz.

Infinifactory grafikleri oldukça basit tasarlanmış. Hatta Minecraft’a oldukça benzediğini söyleyebiliriz. Bu nedenleInfinifactory Sistem Gereksinimleri de yok denilecek kadar az. Oyunun açılabilmesi için minimum gereksinimler içerisinde ekran kartı modeli dahi verilmemiş. İşlemci olarak da en düşük 2 GHz herhangi bir model işinizi görecektir. Sistem Gereksinimleri yönü ile kafanıza takmamanız gereken bir oyun olan Infinifactory’i eğer bilgisayarınız artık çağ dışı bir donanıma sahip değilse açacaktır.

[ads1]

Minimum Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows Xp /Windows Vista / Windows 7 / Windows 8
  • İşlemci: 2 GHz
  • Bellek: 2 GB
  • Gerekli boş disk alanı: 1500 MB (1.5 GB)

BENZER MAKALELER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ

EN SON EKLENENLER