Ana SayfaOyunBesiege Sistem Gereksinimleri

Besiege Sistem Gereksinimleri

Bir bulmaca oyunu olan Besiege eski çağları tema olarak kullanıyor. Oyuna girer girmez ana menüsünün oldukça şık olduğunu görüyoruz. Yine ilerledikçe diğer ara yüzlerinde mükemmel bir şekilde tasarlandığını göreceksiniz. Her neyse gelelim oyuna. Oyunda kendi aracınızı yaparak haritalarda karşımıza çıkan platformları geçmeye çalışıyoruz. Her bir bölünü geçtikçe oyunda ilerlemiş oluyoruz. Sandbox modunda ise tamamen özgür olarak istediğinizi yapabiliyorsunuz. Besiege Sistem Gereksinimleri oldukça düşük ve her türlü bilgisayarda oynanabilir.

İlk bölüme başladığınızda bir kare içerisinde ilk olarak kendi aracımızı tasarlıyoruz. Aracı kare kare tekerleklerinden ana gövdesine kadar her bir detayı bize kalmış. Yani istediğiniz herşeyi yapabilirsiniz. İsterseniz 10 tekerli dev bir kamyon yapın. Daha sonra aracı bitirdiğinizde karşınıza bir ev ya da hayvanlar çıkıyor. Ve sizde orayı yıkıyorsunuz. Yada görev neyi gerektiriyorsa onu yapıyorsunuz. Tabi bu görevlerin çeşidine göre de yarattığınız aracın özelliklerini de uygun yapmanız gerekiyor. Bu arada şunu da söylemeliyim oyun bazı bölümlerde baya bir kanlı. Örneğin bir bölümde karşınıza onlarca farklı asker çıkıyor ve size onları öldürmeniz söyleniyor. Bu nedenle aracınıza pek çok farklı silah da ekleyebiliyorsunuz. Mesela yan taraflarına testere ekleyerek adamları biçebilir veya büyük tekerlekler ile hepsini ezebilirsiniz. Fakat aracı dayanıklı yapmazsanız kısa sürede bir yerlerinden kırılıyor ve kaybediyorsunuz.

Bölümleri geçtikçe Besiege’in daha da zorlaştığını göreceksiniz. Düşmanlarınız size ok atacak ya da silahlar ile saldıracaklar. Aracı daha da sağam hale getirebilmek için zırh ekleyebilirsiniz fakat eklediğiniz her zırh sizi daha fazla yavaşlatacaktır. Veya aracın uçması için pervane taktınız. Eğer fazla zırh takarsanız bu pervaneler yetmiyor ve aracı havalandıramıyorsunuz. Şu anda yeni çıkmış olan Besiege’e Steam üzerinden erken erişim ile 13 Tl gibi bir fiyat ile sahip olabilirsiniz. Halen daha geliştirilmeye devam eden oyun için yakın bir süre içerisinde yeni bir güncelleme geleceği ve bu güncellemelerin düzenli olarak devam edeceği düşünülüyor. Bu sayede oyuna farklı özelikler gelecektir. Yüklemenizi tavsiye ederim.

Besiege Sistem Gereksinimleri oldukça düşük olan bir oyun. Bu nedenle sadece minimum gereksinimleri yayınlanmış ve onda bile detay verilmemiş. Sadece oyunun açılabilmesi için en düşük Intel Core 2 Duo @2.2 GHz işlemciye sahip olmanız yeterli olacaktır. Bu nedenle sistem gereksinimleri kontrol edilmeden alınabilecek oyunlardan bir tanesi.

[ads1]

Minimum Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows XP (son SP) ve üstü
  • İşlemci: Intel Core 2 Duo @2.2 GHz
  • Bellek: 2 GB
  • Gerekli boş disk alanı: 1 GB
  • Ekran kartı: 512 MB
  • DirectX: Dx 9.0c

BENZER MAKALELER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ

EN SON EKLENENLER