Ana SayfaOyunHomefront: The Revolution Sistem Gereksinimleri

Homefront: The Revolution Sistem Gereksinimleri

Henüz piyasaya sürülmemiş olan ve 2015 yılı içerisinde çıkması planlanan Homefront: The Revolution hakkındaki detayları IGN tarafından yapılan röportajdan elde ettik. ilk oyundan 4 yıl sonrasını bizlere anlatan Homefront: The Revolution 2029 yılında geçiyor. İlk olarak Filedelfiya’da başladığımız oyunda yine işgal altında olan Amerika’yı kurtarma peşindeyiz. Bunun için de bulunduğumuz bölgedeki direnişi güçlendirmek adına düşman askerlerini sessizden hallediyoruz ve insanları ayaklanmaya çağırıyoruz. Sonuç olarak da oyunun adından da anlaşılacağı üzere ülkede devrimi gerçekleştiriyoruz. İlk oyunda olan karakterleri ise burada göremiyoruz çünkü Crytek bizlere yepyeni bir oyun sunmuş durumda. Yani ilk oyunu oynamasanız bile direk olarak Homefront: The Revolution’dan başlayabilirsiniz. Yeni oyun bizlere keşfedilmeyi bekleyen çok daha büyük ve özgür bir dünya sunarken aynı zamanda pek çok yeniliği de beraberinde getiriyor.

Ayrıca oyunda açık dünya tarzı bir harita bulunacağınız söyleyebiliriz. Daha doğrusu yapımcı firma oyuncuların daha özgür hissedebilmeleri için oynanış ve harita olarak bazı değişikliklere gitmiş. Bu sayede oyunun gerçekçiliği de artmış. Yani sırf hikayeyi tamamlamak adına belirli bir rotada ilerlemek yerine haritada bulunan istediğiniz göreve gidip onu yapabiliyorsunuz. Ana ve yan görevleri yaptıkça oyunda ilerlemiş oluyoruz. Ayrıca oyunun sistem gereksinimleri biraz yüksek olsa da mükemmel grafiklerine oranla bu bilgiler gayet normal görünüyor.ankara escort bayan

Oynanış videosunda en çok dikkatimi çeken şey ise etrafımızda bulunan hemen hemen tüm objeleri kullanabilmemiz. Örneğin masa üzerinde bir bomba gördünüz hemen atın cebe. Yada yerdeki bir tuğlayı alıp adamın arkasından kafasına indirin. Veya güvenlik kamerasını yok etmek için bu taşı direk fırlatın. Oyundaki yapabileceğimiz şeyler sınırsız gibi görünüyor.

Oyunda bir adet de akıllı telefonumuz bulunuyor. Bu telefon ile düşman askerlerini veya düşman kameralarını tespit edebiliyoruz. Tespit ettiğimiz düşmanlarda mini harita üzerinde görünüyor. Ayrıca harita üzerinde sarı ve kırmızı gibi çeşitli bölgeler bulunuyor ve bu renkler tehdit seviyesini gösteriyor. Kırmızı bölgedeyseniz etrafınıza dikkat etmeniz gerekli çünkü öldürülme olasılığınız daha yüksek. Telefon dışında daha pek çok farklı aletimiz de mevcut. Örneğin üzerinde kamera bulunan uzaktan kumandalı bir oyuncak araca bomba koyarak dikkat çekmeden bazı bölgelere sızıp patlatabiliyoruz.

Homefront: The Revolution Sistem Gereksinimleri henüz resmi olarak açıklanmadı. Fakat Cry Engine’nın olası gereksinimleri mevcut yeni nesil oyunlar ile karşılaştırıldığında aşağıdaki sistem gereksinimleri ortaya çıkmış durumda. Resmi gereksinimleri yayınlandığında haberimizde güncellenecektir.

[ads1]

Minimum Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows 7 (64-bit) ya da üzeri.
  • İşlemci: Intel Core i5-4570T (2.9 GHz) ya da AMD FX-6100 (3.3 GHz)
  • Bellek: 6 GB
  • Gerekli boş disk alanı: Oyunun kurulabilmesi için gerekli görülen boş alan en az 35 GB olarak belirtiliyor.
  • Ekran kartı: GeForce GTX 560 TI (1024 MB) ya da Radeon R7 260X (2048 MB)

[ads2]

Önerilen Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows 7 / Windows 8.1 (64-bit) ya da üzeri.
  • İşlemci: Intel Core i5-2500K (3.3 GHz) ya da AMD FX-8320 (3.5 GHz)
  • Bellek: 8 GB
  • Gerekli boş disk alanı: Oyunun kurulabilmesi için gerekli görülen boş alan en az 35 GB olarak belirtiliyor.
  • Ekran kartı: GeForce GTX 760 (2048 MB) AMD Radeon HD 7870 (2048 MB)

BENZER MAKALELER

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ

EN SON EKLENENLER