Ana SayfaOyunTribes: Ascend Sistem Gereksinimleri

Tribes: Ascend Sistem Gereksinimleri

Şimdiye kadarki en iyi FPS deneyimine hazır olun. Tribes: Ascend ile ile oldukça eğlenceli vakitler sizleri bekliyor. Gelecek temalı olan oyunda bulunan özel hareket sistemi bu eğlenceyi daha da katlıyor. Oyun haritasındaki yer şekillerinde bulunan tepeleri vs. gibi yerleri kullanarak uçabiliyor veya kayarak çok hızlı hareket edebiliyorsunuz. Bu nedenle diğer shooter oyunlarına çok fazla benzemiyor. Eğer maçlar sırasınd abaşarılı olmak istiyorsanız sürekli olarak hareket etmelisiniz. Oyunda Deathmatch ve Capture the Flag gibi 4 farklı oyun modu bulunuyor.

Grafiksel olarak da mükemmel görünen Tribes: Ascend içerisinde karakterlerin ne kadar detaylı yapıldığını oynanış videolarından görebilirsiniz. Ayrıca ateş ettiğinizde yarattığınız patlamalar o kadar gerçekçi görünüyor ki kendinizi gerçek bir savaşın içerisinde hissedeceksiniz. Bu da Tribes: Ascend Sistem Gereksinimleri içinde bizlerden istenileni yükseliyor. Oyunda ilerledikçe seviye atlayacak ve yeni silahlar açacaksınız. Yeni silahların dışında ayrıca yeni karakter sınıfları ve silah özellikleri de sizleri bekleyen yenilikler içerisinde bulunuyor. Tabi bunları açmak için oldukça uzun süre oynamanız gerekiyor. Yada belirli bir ücret karşılığında açabiliyorsunuz. Bu nedenle diğer shooter oyunlarına oranla daha adaletli bir savaş oyunu diyebiliriz. Çünkü çoğu oyunda para vererek alınamayacak çok güçlü içeriklere ulaşabilirken burada para vermeden alamayacağınız hiçbir şey bulunmuyor.

Tribes: Ascend Sistem Gereksinimleri en düşük Nvidia GeForce 8800 GT / ATI Radeon 3870 ekran kartlarını istiyor. Oyunun harika grafiklerine bakacak olursak minimumun daha bile fazla olması gerektiğini savunabilirim. Önerilen olarak da Nvidia GeForce GTX 560 / ATI Radeon 6950 yazılmış. Tabi sistem gereksinimleri içinde yazan bilgilere göre ekran kartınızın en az Shader Model 3.0 desteğinin bulunması gerekiyor. Aksi halde oyun açılmayacaktır !

[ads1]

Minimum Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows XP (SP2) / Windows Vista / Windows 7
  • İşlemci: Intel Core 2 Duo @2.4 GHz / AMD Althon X2 @2.7 GHz
  • Bellek: 2GB (XP) / 3GB (Vista, Win7)
  • Gerekli boş disk alanı:10 GB
  • Ekran kartı: Nvidia GeForce 8800 GT / ATI Radeon 3870 (512 MB) (Shader Model 3.0+)
  • DirectX: Dx 9

[ads2]

Önerilen Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows 7 (64-bit)
  • İşlemci: 4 çekirdekli işlemci ( Quad-core Intel or AMD CPU )
  • Bellek: 4 GB
  • Gerekli boş disk alanı: 10 GB
  • Ekran kartı: Nvidia GeForce GTX 560 / ATI Radeon 6950 (1 GB) (Shader Model 3.0+)

BENZER MAKALELER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ

EN SON EKLENENLER