Ana SayfaOyunThe Crew Sistem Gereksinimleri

The Crew Sistem Gereksinimleri

The Crew kötü bir senaryo ile başlıyor. Sinematik ile giriş yaptığımız oyunda yakın bir dostumuz ölüyor ve cinayet suçu ise ne yazık ki bizim üzerimize kalıyor. Daha sonra ise yarışlar sayesinde para kazanan mafyayı çökertmek üzere polisler tarafından hapisten çıkarılarak gizli göreve gidiyoruz. Bu tarz senaryoya sahip yarış oyunları NFS serisi ile başlamıştı. Şimdi ise The Crew ile devam ediyor. Fakat bu oyunu sıradan yarış oyunlarından ayıran önemli bir özelliği bulunuyor. O da açık dünya tarzında bir haritaya sahip olması. Üstelik bu harita o kadar büyük ki bir ucundan öteki ucuna gitmemiz yarım saatten daha fazla sürüyor. Evet yanlış duymadınız haritanın büyüklüğünü artık sizin hayal gücünüze bırakıyorum. Harita büyüklüğü The Crew sistem gereksinimleri için kötü olmuş olsa da oyunun bu konuda şu anda en iyisi olduğunu söyleyebilirim.

Böylece harita üzerinde istediğimiz gibi gezebiliyoruz. Araçlara baktığımızda ise çeşitli sınıflara ayrıldığını görüyoruz. Bu sınıflar içerisinde yarış arabaları, Off-Road arabaları, veya Rally arabaları gibi pek çok çeşit yer alıyor. Yani sadece asfaltta değil aynı zamanda dağda çayırda ormanda da gidebiliyorsunuz. Ayrıca her bir aracı istediğiniz şekilde dizayn edip kendi istediğiniz şekle sokabiliyorsunuz. Bu dizayn kısmı gerçekten çok detaylı yapılmış. Arabanın her bir parçasını değiştirebiliyorsunuz. Bu parçalar aracın sadece dış kısmını değil ayrıca motorunu vs.’de kapsıyor. Oyunda seviye atladıkça bu değişen parçalarında sayısı artıyor.

Oyun çeşitli görevleri yaparak ilerliyor. Bu görevler içerisinde belirli bir sürede bir yerden başka bir yere gitme veya en uzak mesafeye zıplama gibi şeyler olabiliyor. Bu görevleri yaptığınızda size ödül olarak çeşitli araba parçaları geliyor. Eğer seviyeniz yeterli ise bu parçaları arabanıza monte edebiliyorsunuz. Eğer seviyeniz yetmiyorsa ileride kullanıyorsunuz. Ayrıca oyunda diğer oyuncular ile birlikte kendi klanımızı kurabiliyoruz. Şimdi nasıl ya dediğinizi duyuyorum ama öyle. Bu klan olayını genelde MMORPG türü oyunlarda görürdük. Şimdi ise bir yarış oyununda karşımıza çıkması pek çok oyuncuyu doğal olarak şaşırtacaktır. Yaptığınız görevler ile klan puanımızı yükseltiyoruz ve bu sayede sıralamada üst sıralara çıkabiliyoruz.

İlk olarak The Crew sistem gereksinimleri için orta seviyede olduğunu söylemeliyim. Buna bağlı olarak da grafikler ve harita ön plana çıkıyor. Yukarıda da bahsettiğimiz gibi haritanın bu kadar büyük olması sistem gereksinimleri içeriğini yükselten önemli bir faktör. Grafiklere gelecek olursak bence oldukça başarılı olmuş. Özellikle online bir yapıya sahip olması ve aslında MMO türünde bir oyun olması onu diğer oyunlardan ayıran en önemli özellik. Buna rağmen The Crew için grafik olarak başarılı diyebilirim. Çünkü online oyunların grafik yapıları normal oyunlar gibi olmuyor. Bu tip oyunlar çok iyi optimize ediliyor ve düşük grafiklere sahip oluyor. Ama The Crew büyük eleştirilere maruz kalsa da grafik yapısı olarak bizce iyi bir seviyede.

[ads1]

Minimum Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows 7 (SP1) / Windows 8 / Windows 8.1 (64-bit)
  • İşlemci: Intel Core2 Quad Q9300 @2.5 GHz / AMD Athlon II X4 620 @2.6 GHz
  • Bellek: 4 GB
  • Gerekli boş disk alanı: Oyunun kurulabilmesi için gerekli görülen boş alan 20 GB olarak belirtiliyor.
  • Ekran kartı: (512 MB) Nvidia GeForce GTX 260 / AMD Radeon HD 4870 (Shader Model 4.0)
  • DirectX: Dx 10

[ads2]

Önerilen Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows 8 / Windows 8.1 (64-bit)
  • İşlemci: Intel Core i5-750 @2.66 GHz / AMD Phenom II X4 940 @3.0 GHz
  • Bellek: 8 GB
  • Gerekli boş disk alanı: Oyunun kurulabilmesi için gerekli görülen boş alan 20 GB olarak belirtiliyor.
  • Ekran kartı: (1 GB)Nvidia GeForce GTX 580/ AMD Radeon 6870 (Shader Model 5.0)
  • DirectX: Dx 11

BENZER MAKALELER

5 YORUMLAR

  1. aga 6 GB RAM 64 BİT İNTEL(R) PENTİUM(R) G2030 3.00 GHz İNTEL(R) HD Graphics en düşük ayarlarda kasar mı ya da az mı kasar?

  2. OS: Windows 7 SP1, Windows 8/8.1 (64bit versions), Windows 10
    Processor: Intel Core2Quad Q9300 @ 2.5 GHz or better AMD Phenom II X4 945 @ 3 GHz or better
    Memory: 4 GB RAM
    Graphics: nVidia GeForce GTX 460 or AMD Radeon HD5870 (1024MB VRAM with Shader Model 5.0 or higher)
    Hard Drive:30 GB available space
    Sound Card: DirectX Compatible Sound Card with latest drivers
    Additional Notes: Keyboard required, XBOX 360 controller optional (or compatible controller

    Şimdi ben bunu Uplay den aldım ama win 10 için de 64 bit mi???

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ

EN SON EKLENENLER