Ana SayfaOyunOrcs Must Die! Unchained Sistem Gereksinimleri

Orcs Must Die! Unchained Sistem Gereksinimleri

Orcs Must Die hatırlarsanız oldukça başarılı bir yapımdı. Şimdi ise ikinci oyunları olan Orcs Must Die! Unchained ile bu başarı devam ettirilmek isteniliyor. Yeni oyunumuz aynı ilki gibi diyebiliriz fakat arada önemli bir fark bulunuyor. Bu sefer bir MMO türünden bir oyun bizleri karşılıyor. Yani ikinci oyun için ilkinin üzerine pek çok farklı yenilik eklenip online olarak iki takımın karşı karşıya gelmesi sağlanmış diyebiliriz. Hatırlarsanız ilk oyunda tek başımıza oynayabildiğimiz gibi online olarak da arkadaşlarımız ile NPC’lere karşı oynayabiliyorduk.

Şimdi aradaki farkı tam anlamadığınızı görür gibiyim. Bu nedenle ilk oyunu oynamamış olanlar için sizlere Orcs Must Die’ınnasıl bir oyun olduğunu göstermek istiyorum. İlk oyunun temelleri aslında kule defansına dayanıyor. Defans oyunlarını hepimiz biliriz iki boyutludur. Fakat burada işler daha farklı çünkü oyunu üçüncü kişi kamera (TPS) ile oynuyoruz. Yani defans oyunlarında olduğu gibi düşmanın geliş yoluna pek çok farklı tuzak yerleştirdiğimiz gibi aynı zamanda kendi karakterimiz ile de gelen orkları öldürebiliyoruz. İkinci oyununun mantığı da aynı şekilde fakat bu sefer karşı taraf NPC değil farklı bir oyuncunun takımı. Yani asıl amacımız karşı takıma üstünlük kazanıp kendi askerlerimizi onların ana üssüne götürebilmek. Eğer karşı tarafın yaptığı tüm tuzakları ve oyuncunun kendisini geçip askerlerimizi ana üsse götürebilirsek oyunu kazanabiliyoruz. Tabi aynı şey düşman takım için de geçerli.

Orcs Must Die! Unchainediçerisinde seçtiğimiz karakter için pek çok farklı sınıf yaratılmış. Bunlar içerisinde savaşçı, büyücü, hırsız, okçu vs. pek çok farklı özellikte sınıf bulunuyor. Tahmin edebileceğiniz gibi her sınıfın farklı özellikleri var. Fakat bu sınıfların birbirlerine karşı üstünlükleri veya zayıflıkları var mı henüz bilemiyorum. Şimdi bu anlattığım size aynı bir MOBA oyunu gibi gelebilir. Fakat arada önemli farklar bulunuyor. İlk olarak kendi askerleriniz ile düşman askerleri oyunda birbirleri ile karşılaşmadıklarından savaşmıyorlar. yani düşman askerlerini tek başınıza öldürmek zorundasınız. Oyunda iki farklı yol bulunuyor. Saldırı yolu üzerinden kendi askerlerimizi düşman üzerine salıyoruz. Savunmada ise düşman askerlerini durdurmaya çalışıyoruz. Neden yaratıklar karşılaşmıyor şimdi daha net anlaşıldı sanırım. Ayrıca oyun sırasında topladığınız puanlar ile daha güçlü asker ve tuzak yapabiliyorsunuz. Ya da kendi karakterimizi güçlendirebiliyoruz.

Orcs Must Die! Unchained sistem gereksinimleri bizlere sadece önerilen gereksinimleri veriyor. Oyun şu anda kapalı beta aşamasında olduğundan piyasaya çıktıktan sonra minimum sistem gereksinimlerinin açıklanması bekleniyor. Çünkü çıkana kadar oyunda yapılan değişiklikler muhtemelen grafikleri ve dolaylı yoldan sistem ihtiyacını da değiştirecektir. Grafiklere baktığımızda ise çizgi film tipinde olduğunu görüyoruz. Bu nedenle aslında gerçekçilik olarak bir kıyaslama yapamayız fakat silah efektleri, animasyonlar, karakter detayları, dokular vs. her şey mükemmel duruyor. Önerilen gereksinimlerde Nvidia GTX 760 gibi yüksek model bir ekran kartı istenilmiş. Çizgi film tarzı grafiklere sahip bir oyun için bu kart sizlere ilk etapta yüksek görünebilir fakat grafikleri son detaya getirdiğinizde karşınızda mükemmel detaylar bulacağınıza eminim.

[ads1]

Minimum Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows XP (SP3) / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8
  • İşlemci: Intel Core i5 / AMD FX-6300
  • Bellek: 4 GB
  • Gerekli boş disk alanı: Oyunun kurulabilmesi için gerekli görülen boş alan en az 20 GB olarak belirtiliyor.
  • Ekran kartı: Nvidia GTX 760 / AMD HD 6800
  • DirectX: Dx 9

BENZER MAKALELER

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ

EN SON EKLENENLER