Ana SayfaOyunDeadfall Adventures Sistem Gereksinimleri

Deadfall Adventures Sistem Gereksinimleri

Mumyalar, naziler, piramitler ve macera. İşte Deadfall Adventures‘ı özetlemek gerekirse bu kelimeler yeterli olacaktır.Deadfall Adventures karşımıza macera türü bir FPS olarak çıkıyor. Bulmacaları ile dikkatimizi çeken oyun için daha çok Uncharted gibi bir yapım diyebiliriz. Daha doğrusu Uncharted’ın FPS hali de denebilir. Çünkü iki yapımın teması birbirlerine oldukça benziyor. Oyunun ilk başında bizlere karşımıza çıkacak olan bulmaca ve genel zorluk seviyesi seçtiriliyor. Böylece çok fazla zorlanmadan oyunda ilerleyebiliyoruz.

Ayrıca oyunda kendi yeteneklerimizi geliştirebiliyoruz. Bu da RPG unsurlarını da bir nebze oyuna katmış. Bu sayede güçlenerek daha etkili olabiliyoruz. Örneğin bir yetenek canınızı artırırken bir diğeri vuruşlarınızın daha iyi olmasını sağlıyor. Bu ve bunun gibi pek çok farklı yetenek oyun içerisinde mevcut. Deadfall Adventures Sistem Gereksinimleri ise çok yüksek modeller istemiyor. Yazının en son kısmında bunlara değineceğiz.

Silahlara geldiğimizde iki silahı aynı anda iki elle kullanabildiğimiz gibi sadece tek elle de silah kullanabiliyoruz. Birde el fenerimiz var. Fakat bu feneri karanlık yerleri aydınlatmak için değil düşmanların zırhlarını yok etmek için kullanıyoruz. Daha doğrusu oyun sırasında karşımıza mumya gibi çeşitli yaratıklar çıkıyor. Işığı bir süre üzerine tuttuğunuzda yaratıkların zırhları parçalanıyor ve çok daha kolay ölüyorlar. Bu fener sürekli olarak açık kalabiliyor fakat zırhlarını götürmek için ışığı yoğunlaştırdığınız sırada çok hızlı şarjı bitiyor. Fakat yine hızlı bir şekilde dolduğundan bu çok fazla sorun olmuyor. Tabi karşınıza her zaman canavarlar değil aynı zamanda insanlarda gelebiliyor.

Oyun orta düzey bir yapım. Yani çok büyük bütçeler harcanmış bir FPS oyunu beklemeyin. İster grafikler olsun ister yapay zeka iyi bir düzeyde değil. Bu nedenle oyunun pek çok eksi yönü var. Bunlardan bir tanesi de vuruş hissi. Ateş ettiğiniz naziler çok kolay bir şekilde ölüyorlar. Bu nedenle sizi düşmanlardan çok bulmacalar zorlayabilir. Çünkü sürekli olarak yeni bir bulmaca ile karşılaşıyorsunuz. Devam etmek için bu bulmacaları çözmeniz gerekiyor.

Grafikler ise dediğimiz gibi çok fazla başarılı değil. Bazı yerlerde karşınıza çeşitli hatalar çıkabiliyor. Deadfall Adventures sistem gereksinimleri bundan dolayı oldukça düşük. Oyunun önerilen sistem gereksinimlerinde 1 GB kapasiteye sahip Nvidia GeForce 9800 veya ATI Radeon HD4850 ekran kartı istenilmiş. İşlemcide ise 4 çekirdekli herhangi bir işlemci modeli işinizi görecektir. RAM bellek ihtiyacına gelince önerilenler içerisinde 3 GB yazılmış. yani oyun çok fazla sistem istemeyen küçük bir macera oyunu. Hep aynı FPS oyunlarından sıkıldıysanız ve yeni bir şeyler denemek istiyorsanız sizin için güzel bir seçenek olabilir. Eğer bilgisayarınız sistem gereksinimleri modellerini karşılamıyor ise ana sayfadan diğer FPS oyunlarına bakabilirsiniz.

[ads1]

Minimum Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows Windows (SP3)
  • İşlemci: Intel Core 2 Duo @ 2 GHz / AMD Athlon 64 X2
  • Bellek: 2 GB
  • Gerekli boş disk alanı: Oyunun kurulabilmesi için gerekli görülen boş alan 5 GB olarak belirtiliyor.
  • Ekran kartı: Nvidia GeForce 9600GT / ATI Radeon HD 3830 (Shader Model 3) (256 MB)
  • DirectX: Dx 9

[ads2]

Önerilen Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows 7 (64-bit)
  • İşlemci: Intel Quad Core @2.4 GHz
  • Bellek: 3 GB
  • Gerekli boş disk alanı: Oyunun kurulabilmesi için gerekli görülen boş alan 5 GB olarak belirtiliyor.
  • Ekran kartı: Nvidia GeForce 9800 / ATI Radeon HD4850 (Shader Model 3) (1 GB)
  • DirectX: Dx 9

BENZER MAKALELER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ

EN SON EKLENENLER