Ana SayfaOyunNeed for Speed: Most Wanted Sistem Gereksinimleri

Need for Speed: Most Wanted Sistem Gereksinimleri

Need for Speed Most Wanted bizlere polislerden kaçmanın ne demek olduğunu bir kez daha gösteriyor. Senaronunda polisler üzerine kurulu olduğu oyunda ilerledikçe ara sıra ekranınızda çıkan ve yarı animasyon olan kısa filmlerle hikaye anlatılıyor.

Most Wanted üzerinde eski Underground’da olduğu gibi bir harita bulunuyor ve bizde bu harita üzerinde yarışlara giderek oyunda bölümleri geçiyoruz. Bu harita üzerinde aynı zamanda arabamıza modifiye yapabileceğimiz veya yeni araba satın alabileceğimiz çeşitli mağazalar bulunuyor. Yarışları kazandıkça para kazanıyor ve bu paralar ile bu mağazaları kullanabiliyoruz.

Oyun sırasında ister yarışta olsun isterseniz harita üzerine rastgele gezerken her an karşınıza bir polis çıkabiliyor. Polis sizi gördüğü andan itibaren kovalamaya başlıyor. Eğer o polis aracını durduramaz ya da izinizi kaybettiremez iseniz aranma seviyeniz artıyor. Bu aranma seviyesinin artışı sizi normal polis arabalarından farklı arabaların hatta helikopterlerin bile peşinize takılmasına neden olabilir. Bu nedenle olabildiğince kısa sürede izinizi kaybedin. İz kaybettirme için oyunda çeşitli saklanma bölgeleri yaratılmış. Bu bölgelere eğer peşimizde bir polis yokken ulaşabilirsek kurtulabiliyoruz.

Yarışlarda oldukça güzel hazırlanmış. Aynı eski oyunlarda olduğu gibi klasik,sprint, drag vs. yarışları bulunuyor. Yarışları geçtikçe aranma seviyeniz artıyor ve kara listede adınız yukarı seviyelere çıkıyor. En çok aranan araba yarışçılarının olduğu bu listedekileri yarışıp yenerek listede onun yerine geçiyoruz. Oyun bu şekilde ilerliyor ve en tepedeki yarışçıyı da yendiğimizde oyun bitiyor.

Oyunun grafikleri o dönemin oyunlarına göre mükemmel denebilecek kadar iyi. Özellikle detay seviyesini açtığınızda günümüz bilgisayarlarının çoğunda bile zorlanmalar olduğunu görebilirsiniz. Need for Speed Most Wanted sistem gereksinimlerinde en düşük 256 MB RAM istense de önerilenler de 1 GB olduğunu görüyoruz. Oyunun detaylarını artırdığımızda ciddi oranda bir sistem gereksinimi isteniyor. Fakat düşük grafiklerde oldukça rahat bir şekilde yüksek FPS’de oynayabiliyorsunuz. Boş hard disk alanı olarak 3 GB’lık bir yer gerekiyor. Ekran kartında ise minimum ATI Radeon 7500, Express 200 ya da NVidia GeForce2 MX/GTS istenirken önerilen ekran kartında ise (256 MB) NVidia 5900 / ATI 9800 yazılmış.

[ads1]

Minimum Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows XP / Windows 2000
  • İşlemci: 1.4 GHz işlemci ya da daha iyisi
  • Bellek: 256 MB
  • Gerekli boş disk alanı: Oyunun kurulabilmesi için gerekli görülen boş alan 3 GB olarak belirtiliyor.
  • Ekran kartı: ATI Radeon 7500, Express 200 / NVidia GeForce2 MX/GTS
  • DirectX: Dx 9

Önerilen Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows XP
  • İşlemci: 3 GHz işlemci ya da daha iyisi
  • Bellek: 1 GB
  • Gerekli boş disk alanı: Oyunun kurulabilmesi için gerekli görülen boş alan 3 GB olarak belirtiliyor.
  • Ekran kartı: (256 MB) NVidia 5900 / ATI 9800
  • DirectX: Dx 9

Diğer Need for Speed Oyunlarının Sistem Gereksinimleri

Need For Speed Rivals sistem gereksinimleri

Need for Speed: The Run sistem gereksinimleri

BENZER MAKALELER

5 YORUMLAR

  1. 2.53 GHz Intel(R) core(TM) Duo CPU 8700 @ 3gb ram ATI Mobility Radeon HD 4650 kaldırırmı yada kasarmı???

    Fazla anlamadım ekran kartı geresinmerini neyse hepsini yazayım dedim

  2. PC WİNDOWS 7

    1 gb RAM

    ekran kartı:intel GRABİCHS media accelerator driver
    e2220 @ 2.40GHz

    2.39 GHz ıntel(R) pentium(R) Dual CPU

    KALDIRIRMI ACİL SÖYLEYİN

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ

EN SON EKLENENLER