Ana SayfaOyunTom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier Sistem Gereksinimleri

Tom Clancy’s Ghost Recon: Future Soldier Sistem Gereksinimleri

Ghost Recon: Future Soldier bizleri yakın geleceğe götürüyor. Teknolojinin gelişmesi ile birlikte doğal olarak silahlarımız ve diğer ekipmanlarımız da bir hayli gelişiyor. Ghost isimli bir özel ekip ile çalışan karakterimiz farklı görevlere gidiyor ve teröristlerle savaşıyor. Hikaye için özet olarak bunu söyleyebiliriz. Oyunda, serinin 2007’de çıkan önceki oyunu ile senaryo olarak hiçbir bağlantısı bulunmuyor.

Oynanışa baktığımızda oyunun üçüncü kişi kameradan oynandığını görüyoruz. Ama nişan oldığımızda FPS’ye dönüyor. Kameranın bu geçişleri ise oldukça hızlı ve akıcı diyebiliriz. Bu nedenle Ghost Recon: Future Soldier bu yönüyle bir hayli iyi olmuş. Ayrıca tıpkı serinin diğer oyunlarında da olduğu gibi siper alırken farklı bir bölgeyi işaretleyerek oraya koşabiliyor ve yine siper alabiliyoruz. Ayrıca Sync Shot ile takım arkadaşlarınız ile oynadığınız görevlerde aynı anda birden çok kişiyi işaretleyerek öldürebiliyorsunuz. Vurduğunuz hedefler yere düşerken ağır çekimde kalan düşmanları da indirebiliyorsunuz.

Oyunun grafiklerinde kaplamalar bazı bölgelerde düşük kalıyor. Karakter ve obje detayları oldukça iyi seviyede olsa da kaplamalardaki bu sönüklük ne yazık ki hemen fark ediliyor. Animasyonların azlığı da bu sönüklüğe resmen tuz biber olmuş. Böylece Tom Clancy’s Ghost Recon: Future Soldier sistem gereksinimleri ekran kartında olmasa da işlemci olarak oldukça düşük modeler istiyor. Tabi sadece eksi değil artı yönleri de bulunuyor. Örneğin savaş sırasında yerlere yatan siviller çok gerçekçi olmuş. Harita ise oldukça güzel. Boş bir alana rastlamıyorsunuz her yerde bir şeyler var. Araçlar ve diğer objelerin detayları da oldukça güzel yapılmış.

Seslendirmeler de iyi seviyede. Karakterlerin kişiliklerini yansıtmayı başaran sesleri oldukça güzel geliyor. Silahların sesleri de oldukça başarılı. Size resmen o vuruş hissiyatını yaşattırıyor. Özellikle büyük veya dürbünlü silahlarda bunu daha çok hissediyorsunuz. Müzikler ise her bölgeye özgü olarak değişiyor. Böylece bulunduğunuz görevin daha bir havasına giriyorsunuz.

Tom Clancy’s Ghost Recon: Future Soldier sistem gereksinimleri için standart diyebiliriz. Minimum 512 MB belleğe sahip Nvidia GeForce 8600 GTS / AMD Radeon HD 4650 ekran kartı modelleri istenirken önerilen olarak 1 GB belleğe sahip Nvidia GeForce GTX 460 / AMD/ATi HD 5850 modelleri isteniliyor. Bunların dışında bir ekran kartına sahipseniz mutlaka Shader 4.0 desteğinin bulunması lazım.

İşlemcide ise oyunumuz daha cömert davranıyor ve minimum olarak bizlerden Intel Pentium D işlemci istiyor. Bu işlemciyi bilmeyenler için şöyle söyleyebiliriz. Intel Pentium D, Pentium 4’ten sorna ilk çift çekirdekli işlemcidir. Yani Core 2 Duo’dan da düşük bir model. Önerilen sistem gereksinimlerinde ise işlemci olarak Intel Core 2 Quad Q9450 istenilmiş. RAM olarak ise 3 GB bir RAM bellek sizler için yeterli olacaktır.

[ads1]

Minimum Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows Vista (Service Pack 2) / Windows 7 (Service pack 1) 32 bit & 64 bit
  • İşlemci: Intel Pentium D @3.0 GHz / AMD Athlon64 X2 4400 @2.2 GHz
  • Bellek: 2 GB
  • Gerekli boş disk alanı: Oyunun kurulabilmesi için gerekli görülen boş alan 25 GB olarak belirtiliyor.
  • Ekran kartı: (512 MB) Nvidia GeForce 8600 GTS / AMD Radeon HD 4650 (Shader 4.0)
  • DirectX: Dx 10

[ads2]

Önerilen Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows Vista (Service Pack 2) / Windows 7 (Service pack 1) 32 bit & 64 bit
  • İşlemci: Intel Core 2 Quad Q9450 / AMD Phenom II X4 940
  • Bellek: 3 GB
  • Gerekli boş disk alanı: Oyunun kurulabilmesi için gerekli görülen boş alan 25 GB olarak belirtiliyor.
  • Ekran kartı: (1 GB) Nvidia GeForce GTX 460 / AMD/ATi HD 5850 (Shader 4.0)
  • DirectX: Dx 11

Diğer Tom Clancy’s Oyunlarının Sistem Gereksinimleri

Tom Clancy’s The Division sistem gereksinimleri

Tom Clancy’s Splinter Cell Blacklist sistem gereksinimleri

Tom Clancy’s Ghost Recon Phantoms Sistem Gereksinimleri

BENZER MAKALELER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ

EN SON EKLENENLER